Vstupenky online

Při pátém finále můžete s Datartem soutěžit o další hodnotnou cenu

Redakce • 08.04.2024

Úterní utkání finálové série Chance ligy nabídne zcela jistě další atraktivní bitvu mezi rivaly ze Vsetína a Zlína. Fanoušci si ale také mohou na ledě vystřelit hodnotnou cenu, tentokrát se bude jednat o mobilní telefon Apple iPhone 13 128GB Midnight. Soutěž proběhne jako vždy o druhé přestávce. Žádáme majitelé vylosovaných kupónu, aby se v průběhu přestávky co nejdříve dostavili k trestné lavici domácího týmu.

Pravidla zůstávají stejná, což znamená: Přijít na domácí utkání, najít DATART kameloty, u kterých za 50 Kč zakoupíte los a pak se potkat s paní štěstěnou a být vybrán. Ve chvíli, kdy se tak stane, o druhé přestávce dorazit na domácí trestnou lavici (již za příchod dostává soutěžící voucher ve výši 500 Kč) a následně trefit označený otvor a násobkem výhry.

Za běžného stavu soutěž v tuto chvíli končí a soutěžící vyhrává voucher na nákup zboží ve společnosti DATART. Při zápase play-off, ve kterém budeme soutěžit o jednu z hodnotných cen soutěž pokračuje dále. Každý ze soutěžících tak bude mít další dva pokusy a ten z nich který v součtu čísel označených na otvorech dosáhne čísla nejvyššího, odnese si hodnotnou cenu. Pro páté finále bude prémiovou cenou mobilní telefon Apple iPhone 13 128GB Midnight.

V neposlední řadě je potřeba zmínit to, že veškeré prostředky z prodeje hracích kupónů věnuje společnost DATART na rozvoj mládeže VHK. Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vás!

banner pod článkem