Vstupenky online

28. kolo: Vsetín čeká Sparta Praha

Václav Trávníček • 01.12.2003

V s e t í n – V osmadvacátém kole Tipsport extraligy změří vsetínští hokejisté síly s celkem pražské Sparty. Přestože je od rivala dělí patnáct bodů a osm míst v tabulce, měli by být vyrovnaným soupeřem. "Sparta má velmi kvalitní tým a je zároveň soupeřem, na kterého se všichni vyhecují," uvažuje novopečený Vsetíňan Libor Pavliš nad šancemi svého celku. "Kdyby se nám podařilo v Praze uhrát nějaký ten bod, bylo by to super."

Pražská Sparta bude chtít odčinit porážku z 16. kola, kdy na Lapači prohrála 4:2. V útoku tak bude trenér Hadamzcik spoléhat především na prvního muže produktivity Jana Marka (letos 12 + 15) a také na někdejší vsetínské forvardy Broše s Kratěnou. Broš v letošní sezóně zaznamenal třiadvacet kanadských bodů, Kratěna o tři méně.

Utkání začíná v 18:30 a připravujeme z něj on-line přenos.

Sestavy v minulém kole:

Sparta: Bříza - Výtisk, Řezníček, J. Kasík, Jan Hanzlík, Sloboda, Srdínko - Kratěna, Broš, Chabada - Špilár, Marek, Bartečko - Z. Sedlák, Šindel (42. D. Vrbata), Eiselt (41. Jantovský). Trenéři: Hadamczik, Konečný.
Vsetín: Biegl - Jaškin, Frolo, Luža, J. Polák, Kuboš, Němec - Hudec, Pavliš, Demel - R. Hruška (41. Prokop), M. Čech, Selingr - Ambruz, Vak, Stantien - od 61. navíc Valko. Trenéři: Tabara a Režnar.

banner pod článkem