Vstupenky online

Vsetín myslí na budoucnost, novou smlouvu podepsal juniorský brankář Adam Pavlíček

Jan Tajzler • 16.01.2024

VHK ROBE Vsetín pokračuje v podpisech nadějných mladých hráčů, na kterých chce stavět budoucí směřování klubu. Po Matyáši Dědkovi se prodloužení kontraktu dočkal nadějný brankář Adam Pavlíček, který na Lapači nově podepsal smlouvu na další dvě nadcházející sezony s možností uplatnění jednoleté opce.

Adam Pavlíček je hráčem ročníku 2004, narodil se v Náchodě, ale hokejově vyrůstal v nedalekém Hronově, kde nastoupil i k devíti duelům 2. ligy. V průběhu loňské sezony si jej do juniorské kategorie vytáhl Vsetín a tento tah se Valachům opravdu povedl. I díky výkonům Pavlíčka bojovala vsetínská juniorka o postup do extraligy, která mužstvu z Lapače nakonec utekla o jeden vítězný zápas. 

Pavlíček v aktuální sezoně znovu patří mezi opory juniorského týmu, nově byl však zařazen také na soupisku A-týmu coby třetí brankář a první starty už zaznamenal také v Chance lize, kde zasáhl do dvou utkání. Cenné zkušenosti mezi seniory pak devatenáctiletý brankář nabírá v sousedním Valašském Meziříčí. „Jsem rád, že na Vsetíně přidám minimálně další dvě sezony. Doufám, že trenérům i vedení klubu dokážu splatit důvěru, kterou do mě vložili," hlásil po podpisu nové smlouvy talentovaný brankář.

Vyjádření sportovního manažera Radima Tesaříka: „Adam je talentovaný gólman, kterého jsme přivedli během loňské sezony. Vidíme v něm potenciál a věříme, že bude do budoucna naší brankářskou jedničkou." 

banner pod článkem