Vstupenky online

Pomáháme: Derby se Zlínem, vzpomínkové puky i aukce dresů. Co nás čeká po Novém roce?

Redakce • 01.01.2024

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Známé přísloví platí jako ulité pro Pomáháme, společný dobročinný projekt klubu VHK ROBE Vsetín a spolku Stoupa Cup. Příběh pokračuje dál a hned první týden kalendářního roku 2024 se pro fanoušky (nejen) vsetínského hokeje otevřou další možnosti, jak se do projektu zapojit a tím pomoci malému Teovi. V sobotu 6. ledna je totiž na programu derby mezi Vsetínem a Zlínem, kdy si ještě jednou připomeneme odkaz legendárního Romana Čechmánka.

Cílem projektu Pomáháme je společnými silami bojovat o návrat malého Tea Mazáče do plnohodnotného a běžného života (více se dozvíte zde). Pojďme si v krátkosti zrekapitulovat, co všechno se nám již povedlo zrealizovat v uplynulém roce 2023:

  • Od září až do dnešního dne se na transparentní účet č. 2201425944 /2010 podařilo od dárců získat již více než 140 tisíc korun. Sbírka samozřejmě pokračuje dál, odkaz na transparentní účet najdete zde (klikněte). Přispět může každý zájemce dle svých možností a všem děkujeme!
  • Další možností, jak přispět hotovostí, jsou dobročinné kasičky v prodejně fanshopu VHK na zimním stadionu, a také v provozovnách partnera klubu Řeznictví a uzenářství Jan Černocký ve Vsetíně (Smetanova 1304) a Jablůnce (Jablůnka 274). Touto formou se do projektu zapojila například kabina A-týmu VHK ROBE Vsetín nebo společnost Ellipse v rámci své akce Movember Run. Kasičky budou rozpečetěné po ukončení projektu.

  • Dobročinný projekt Pomáháme rovněž vydal limitovanou edici upomínkových předmětů a textilu, zejména čepic (snapbacky), mikin a triček. Prodej zajišťuje spolek Stoupa Cup a na aktuální nabídku se můžete podívat pod tímto odkazem (klikněte).
  • Zkraje listopadu Lapač pohltil Halloweenský víkend, který vyvrcholil akcí Pomáháme Halloweenským bruslením. Mezi bruslící veřejnost přišli fanoušky pozdravit také hokejisté vsetínského A-týmu, akce se zúčastnil rovněž malý Teo s rodiči. Na dobrovolném vstupném se podařilo do dobročinné kasičky vybrat částku 15 tisíc korun. Více jsme psali zde (klikněte).
  • Nezapomněli jsme ani na období, ve kterém děti navštěvuje Mikuláš. Akce Pomáháme Mikulášským bruslením se znovu zúčastnilo několik desítek dětí i dospělých, kteří se po ledě Lapače proháněli spolu s Mikulášem, andělem i celou čertovskou družinou. Na dobrovolném vstupném se do dobročinné kasičky podařilo vybrat dalších 12 tisíc korun. Akci si můžete připomenout pod tímto odkazem (klikněte).

  • Aktivita projektu Pomáháme pro rok 2023 vyvrcholila 6. prosince domácím utkáním Vsetína proti Slavii Praha. Slavnostní buly zápasu vhodil Teo Mazáč společně se svými rodiči a Valaši duel odehráli ve speciálních vánočních dresech. Jejich aukce byla tou nejúspěšnější, jakou kdy klub VHK ROBE Vsetín uspořádal (více se dozvíte zde). Fanoušci totiž dresy vydražili za fantastických 171 330 korun! Částka bude poukázána na transparentní účet po zaplacení všemi dražiteli a po odečtení daní a servisních poplatků.
  • V současné době je v plném proudu prodej vstupenek na dobročinný ples Pomáháme, který se uskuteční v pátek 9. února ve vsetínském Domě kultury. Vstupenky získáte zde (klikněte). Připravovaná společenská událost představuje další zastávku na cestě k co největší pomoci malému Teovi.

Také na rok 2024 projekt Pomáháme připravuje celou řadu aktivit, o kterých vás budeme průběžně informovat. Na některé se však můžete těšit už první týden nového kalendářního roku 2024. Hokejisty VHK ROBE Vsetín čeká v sobotu 6. ledna třaskavé domácí derby se Zlínem (vstupenky získáte zde) a Pomáháme bude hrát jednu z hlavních rolí. Některé prvky zápasu můžeme prozradit už nyní. Které to jsou?

  • Fanoušci se mohou těšit na slavnostní nástup obou týmů na led v doprovodu mládežnických nadějí Vsetína i Zlína.
  • V prodejně fanshopu a u kamelotů na zimním stadionu můžete získat speciální puk se vzpomínkou na ikonu vsetínského hokeje i národního týmu Romana Čechmánka, který ve své bohaté kariéře zažil řadu vyhecovaných derby, a který nás nečekaně opustil loni 12. listopadu. Puků je pouze omezený počet a nebude možné je získat nikde jinde, než právě v sobotu na Lapači. Výtěžek z prodeje půjde prostřednictvím projektu Pomáháme na podporu Tea Mazáče.
  • V přestávce po první třetině nám mládežnické naděje Vsetína a Zlína předvedou, co všechno se už v hokeji naučily. Čeká je obrovský zážitek v podobě modelového utkání před naplněným Lapačem!
  • V pauze po druhé dvacetiminutovce na ledě pokračuje tradiční Soutěž s DATARTem. V banku je 15 tisíc korun na elektroniku. Stačí si u kamelotů na zimním stadionu zakoupit tiket za 50 korun, mít štěstí při losování a pak předvést svůj střelecký um na ledové ploše.
  • A ještě jeden návrat k Romanu Čechmánkovi. Po jeho předčasném odchodu hokejisté Vsetína absolvovali předzápasová rozbruslení symbolicky v dresech s jednotným číslem 23, které bylo neodmyslitelně spjato právě se jménem tohoto sportovního velikána. V den aktuálního derby odstartuje jejich internetová aukce a výtěžek půjde prostřednictvím projektu Pomáháme na podporu Tea Mazáče. Každý dres je podepsaný hráčem, který jej oblékal, a součástí je certifikát potvrzující jeho pravost. Veškeré uvedené aktivity klubu spojené s Romanem Čechmánkem jsou realizovány se souhlasem a za podpory jeho rodiny.

Těšíme se na vás v roce 2024!

#POMAHAME
Děkujeme, že pomáháte s námi!

banner pod článkem