Vstupenky online

Česká spořitelna se stala partnerem vsetínského hokeje

Tisková zpráva • 28.11.2003

P r a h a - Zástupci České spořitelny, Města Vsetín a Vsetínské Hokejové, a.s. dnes v Praze podepsali partnerskou smlouvu o spolupráci v oblasti hokeje na Vsetínsku. Česká spořitelna se tak od 30. listopadu 2003 stane partnerem úspěšného vsetínského hokejového týmu, který je šestinásobným vítězem nejvyšší domácí hokejové soutěže.

Česká spořitelna nebude kapitálově vstupovat do společnosti Vsetínská hokejová. Smlouva o spolupráci byla zatím uzavřena na sezónu 2003-2004.

"Dlouho jsme hledali vhodného a silného sponzora, který by byl skutečným partnerem pro vsetínský hokej. Česká spořitelna takovým partnerem jistě je a pevně věřím, že se toto spojení promítne do výsledků extraligového týmu. Zvláště jsem spokojen, že se Česká spořitelna zavázala napomoci rozvoji i dalších hokejových aktivit mládeže ze Vsetínska. Taková investice je jistě nejlepší prevencí proti kriminalitě a všem ostatním negativním jevům, kterým je mládež v dnešní době vystavena," uvedl Jiří Čunek, starosta města Vsetína.

"Jsme nejsilnější bankou na českém trhu a jedním z našich pravidel je být zodpovědným partnerem ve všech oblastech, kde podnikáme. Klademe důraz na spolupráci s městy a obcemi v České republice, máme velký zájem na rozvoji regionů a sport patří mezi stěžejní oblasti našich partnerských aktivit. Podpora vsetínského hokeje je tedy z tohoto pohledu pro nás logickým a správným projektem," konstatoval Václav Kubata, ředitel úseku marketingu České spořitelny.

"Získání České spořitelny jako generálního partnera je pro vsetínský hokej důležitým krokem ke znovuobnovení úspěšnosti na sportovním poli. Náš nový generální partner svoji kvalitu na bankovním trhu již prokázal a my se budeme maximálně snažit o to, abychom byli stejně úspěšní," řekl Vojtěch Mařák, předseda představenstva Vsetínské hokejové. Zatím nejúspěšnější hokejový tým v historii samostatné České republiky si pro nastávající sezónu vytyčil za cíl postup do play-off hokejové extraligy.

O změně barvy hokejových dresů se diskutuje a do budoucna není vyloučena. Totéž platí o změně názvu klubu. Česká spořitelna nehodlá zasahovat do výběru hráčů. "Jsme finančníci, nikoliv sportovní experti. Jde nám hlavně o to, aby naše partnerství přineso radost vsetínským hokejovovým fanouškům a našim klientům. Podstatné je, aby naše pomoc byla plynule rozprostřena mezi extraligový tým, mládež a juniory," řekl Václav Kubata.

PŘIPRAVUJEME DALŠÍ INFORMACE

banner pod článkem