Vstupenky online

Výměna vstupenek a vracení peněz za nedohrané utkání se Zlínem

Redakce • 30.08.2022

Přípravné utkání vsetínských hokejistů se Zlínem se bohužel nedohrálo až do konce. Vysoká venkovní teplota vytvořila na Lapači mlhu, kterou se ani přes maximální úsilí nepodařilo odstranit. Duel tak byl po první třetině za stavu 0:0 ukončen. Klub VHK ROBE Vsetín navrhl zlínské straně náhradní termíny a čekal na stanovisko. To bylo zamítavé. Nyní je tedy jasné, že se utkání dohrávat nebude. Proto VHK připravil fanouškům možnosti refundace.

„Velmi nás mrzí, že se utkání se Zlínem nedohrálo. Vnímali jsme, kolik fanoušků se na zápas těšilo, v průběhu první třetiny byla na stadionu atmosféra připomínající play-off. Ačkoliv jsme se snažili nalézt se zlínskou stranou řešení v podobě náhradního termínu, dostali jsme v tomto zamítavé stanovisko. Proto jsme se rozhodli reagovat tak, že každému, kdo si koupil na utkání vstupenku, nabídneme refundaci,“ uvedl Petr Neumann, jednatel VHK ROBE Vsetín.

Klub tak nabízí fanouškům možnost výměny vstupenky ze zápasu se Zlínem za vstupenku na přípravné utkání s polskou Osvětimí, nebo vrácení peněz. Držitelé permanentek dostanou jako refundaci slevu 20% do fanshopu v rámci přípravy s Osvětimí (6. 9.) a také s Popradem (1.9).

Jak postupovat, pokud se rozhodnu vyměnit vstupenku?

V den přípravného utkání s Osvětimí (úterý 6. 9.) budete mít možnost od 16:30 až do konce první třetiny na pokladně č. 1 (stání) a 3 (sezení) si vstupenku vyměnit za vstupenku na duel s tímto polským týmem. Pokladny budou zřetelně označeny. Vezměte si s sebou prosím svoji platnou vstupenku na utkání se Zlínem. Přípravný duel s Osvětimí tak budete mít zdarma.

Jak postupovat, pokud se rozhodnu pro vrácení peněz?

V den přípravného utkání s polskou Osvětimí (úterý 6. 9.) budete mít od 16:30 až do konce první třetiny na pokladně č. 2 po předložení platné vstupenky na utkání se Zlínem možnost vrácení vstupného ze zápasu se Zlínem.

Jak postupovat, pokud jsem držitelem permanentní vstupenky?

Pokud jste držitelem celosezonní permanentní vstupenky EXTRA, připravili jsme pro vás možnost refundace v podobě slevy 20% v kamenné prodejně fanshopu. Tu můžete uplatnit buď v rámci přípravného utkání 1. 9. s Popradem a také a 6. 9. s Osvětimí. Fanshop v den utkání otevírá v 16:00 a má otevřeno až do konce první třetiny.

banner pod článkem