Vstupenky online

Využíváme víc šancí, má radost Tadeáš Hrnčíř

Anna Pavlína Sedláčková • 12.01.2020

V tomto týdnu se museli vsetínští dorostenci postavit hned třem soupeřům. První zápas byl přesunut z předešlého týdne a nebyl tak úspěšný jako víkendové. V pátek se dorost utkal s Technikou, jejímž bývalým hráčem je Tadeáš Hrnčíř, který tak mohl využít svých zkušeností. Utkání s Jihlavou však bylo pro dorost gólově lepší. „Nečekali jsme, že nastřílíme tolik gólů,“ je překvapen vsetínský útočník.

O tomto víkendu se dorostenci utkali nejprve s Technikou, se kterou si drželi stále vyrovnané skóre, ale nakonec se stali tím lepším týmem. Zato s Jihlavou se již od začátku utkání drželi ve vedení. „Myslím si, že oba zápasy jsme hráli dobře, takže to bylo podobné, ale Jihlavě jsme nastříleli víc branek,“ porovnává oba zápasy Tadeáš Hrnčíř, „i atmosféra byla dobrá,“ doplňuje.

Tomu, že v sobotu nastříleli soupeři tolik branek, nemohli uvěřit ani sami hráči. „Nečekali jsme, že nastřílíme tolik gólů. My jsme dali nejdřív rychle první branku a pak to tam všechno spadlo.“ Možná to bylo zlepšením při zakončení. „Využíváme víc šancí, které se nám nabídnou.“ Což je vidět na všech zápasech druhé části soutěže, ve které se vsetínští zatím drží na čele tabulky. Právě první góly obou zápasů patří vsetínskému útočníkovi s devatenáctkou na zádech. „To, že vstřelím první branku v zápasu, mě celkem nabudí a žene vpřed.“ A očividně to nakopne i celý tým. Hrnčíř měl v pátečním zápase určitou výhodu, neboť je bývalým hráčem Techniky. „Já jsem hrál v Technice, takže jsem věděl, že to je docela dobrý soupeř, ale Jihlava je ještě lepší.“

Tento týden byl pro dorostence o hodně náročnější, protože museli odehrát hned tři zápasy. „Ten třetí zápas s Jihlavou byl už pro mě náročný, ale jinak to bylo aj dobré, nějak jsme to všichni zvládli,“ říká s úsměvem. V dalším týdnu čekají na dorost jen dva zápasy, a to proti Šumperku a Olomouci. „Doufám, že oba zápasy vyhrajeme,“ přeje si Hrnčíř jak pro sebe, tak pro svůj tým.

banner pod článkem