Vstupenky online

Development program pokračuje i o letních prázdninách

Helena Hegeďová • 02.05.2024

Development program pokračuje i po konci sezony, nejbližší kemp je naplánovaný na červenec a v srpnu se můžou hráči žákovských kategorií těšit na příměststký tábor. Program na letní prázdniny je tedy více než nabitý, všechny informace najdete níže a také v sekci Development program.

Žákovský hokejový skills kemp

Před samotným začátkem hokejové sezóny 2024/2025 proběhne o letních prázdninách, konkrétně v termínu od 25. do 26. 7. 2024 hokejový skills kemp, který bude určený pro žákovské kategorie. Tento kemp bude určen hráčům VHK ROBE Vsetín a hráčům z okolních klubů ročníku 2010 – 2014 (2015).

Společně se v prvním bloku na ledě zaměříme na rozvoj hokejových dovedností a následně tyto dovednosti přeneseme do herních situací a samotné hry. Věnovat se budeme také rovnovážným herním situacím 1:1, 2:2 a 3:3.

Více informací naleznete ZDE

Příměstský hokejový tábor

Pro mladší děti proběhne stejně jako loňskou sezonu příměstský hokejový tábor. Tento tábor je naplánován v termínu od 12.do 16. 8. 2024. Tábor bude zaměřen na dovednosti na ledě, ale i na suchou přípravu mladých hokejistů.

Cílem příměstského tábora je socializace dětí a rozšíření, zlepšení pohybových schopností a dovedností. Tréninky budou zaměřeny na všestrannou přípravu (pohybové hry, míčové hry, úpoly, gymnastika, cvičení ve dvojicích, atd.). Do tréninků budou také začleněny bloky zaměřené na rozvoj kondice, rychlosti, síly, obratnosti a rovnováhy.

Více informací naleznete ZDE

Na obě akce je možné se hlásit na webu VHK ROBE Vsetín v sekci Development, případně na výše uvedených odkazech.

banner pod článkem