Vstupenky online

Příměstský hokejový tábor VHK ROBE Vsetín 2024

Termín: 

12. - 16. 8.2024

Místo: Prostory Kapka resortu

Tábor je vedený pod záštitou VHK. Na vytvoření a vedení programu se podílejí trenéři VHK Robe a studenti bakalářského a magisterského studia Univerzity Karlovy, Fakulty tělesné výchovy a sportu.

Program bude probíhat v čase od 7:00 do 16:00 hod. Obědy, svačiny, pitný režim zajištěn.

Tábor bude zaměřen na dovednosti na ledě, ale i na suchou přípravu mladých hokejistůCílem příměstského tábora je socializace dětí a rozšíření, zlepšení pohybových schopností a dovedností. Tréninky budou zaměřeny na všestrannou přípravu (pohybové hry, míčové hry, úpoly, gymnastika, cvičení ve dvojicích, atd.). Do tréninků budou také začleněny bloky zaměřené na rozvoj kondice, rychlosti, síly, obratnosti a rovnováhy.

Součástí tréninků bude i specifický trénink – kompenzační cvičení. Které je nezbytnou součástí všech sportovců, kteří se věnují sportům, zaměřených na jednostranné zatížení těla. Důležitost kompenzace spočívá v tom, aby se zabránilo svalovým dysbalancím a poškození pohybového aparátu. 

Součástí kompenzačních cvičení bude také strečink, jenž je důležitý pro funkčnost těla a využití pohybů v maximálním rozsahu. 

Strečink bude zaměřen na posturální svalstvo a svalové partie, které jsou nejvíce zatěžovány hokejem.

Každá skupina dětí absolvuje 2x denně trénink na ledě + 2x denně trénink off-ice.

Cena:

4400,-kč

Kontakt:

Trenér: Forch Libor
Mobil: +420 602 547 516
E-mail: forch@hc-vsetin.cz