Vstupenky online

11. porážka v řadě. Vsetínu nevyšel závěr v Kladně

Aleš Koňařík • 29.12.2006

K l a d n o – Až do 59. minuty kráčel Vsetín za prolomením série desíti prohraných zápasů v řadě a držel těsné vedení 1:2, které svými brankami zařídili Lukáš Duba a Luboš Rob. Marně. Za posunutí branky při kladenské power-play nařídil sudí Turčan trestné střílení, které dokázal proměnit reprezentační útočník Jaroslav Kalla. Nešťastné hosty dokonce před definitivním obratem zachránila pár vteřin před koncem normální hrací doby tyčka, ale prodloužení stejně jako v případě domácího zápasu Valaši nezvládli. V 63. minutě rozhodl o kladenském vítězství Pavel Patera.

- 36.kolo pá 29.12.17:30
Rytíři Kladno
VHK ROBE Vsetín
3:2p(0:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Branky a nahrávky: 44. Ševc (Patera), 59. Kalla, 63. Patera (Procházka), - 17. Duba, 46. Rob (Kučný). Rozhodčí: Turčan - Pouzar, Bádal. Vyloučení: 5:10, navíc Näätänen (Vsetín) 10 min. Využití: .0:0 V oslabení: 0:1. Diváci: 2938. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2.
Rytíři Kladno: Orct - Ševc, Evan, Pavlas, Štěpánek, Zeman, Mrázek, Trončinský, Hájek - Kalla, Patera, Martin Procházka - Bílek, Gardoň, Hluchý - Diviš, Kuchler, Bělohlav - Jaroš, Čurilla, Rudovský.
VHK ROBE Vsetín: Štefl - Šmach, Bobček, Galvinš, Kučný, Mocek, Horák - Näätänen, Hubáček, Stantien - L. Duba, Grill, Davídek - Dubec, Sakrajda, Rob.

Ohlasy k utkání

Zdeněk Müller (Kladno): "Musím přiznat, že jsme nehráli vůbec dobře. Proti Vsetínu se nám tradičně nedaří, dnes nám nešly ani přesilové hry a nakonec jsme rádi, že jsme získali alespoň dva body. Pokud se týká hostování hráčů Mrázka a Bělohlava, budou u nás působit ještě nejméně měsíc do konce ledna."

Břetislav Kopřiva (Vsetín): "Je škoda, že jsme domácí neporazili. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, přestože mělo Kladno hodně přesilovek, dokázali jsme je eliminovat. Musím poděkovat hráčům za předvedenou hru. K trestnému střílení se moc vyjadřovat nechci, protože jsem ze svého místa na střídačce zákrok moc neviděl."