Vstupenky online

Pozor! V duelu s Porubou vrcholí bonusová střelba o TV s Datartem

Redakce • 19.12.2023

Středeční šlágr Chance ligy mezi Vsetínem a Porubou bude zároveň pro jednoho z fanoušků znamenat předčasného Ježíška! Ve hře jsou krom tří bodů do tabulky pro vsetínské hokejisty i hodnotné ceny v soutěži s Datartem, kde si krom tradičních poukazů mohou fanoušci zastřílet i o novou TV. Ve hře jsou všichni fanoušci, kteří si během prosincových utkání se Slavií a Litoměřicemi zakoupili kupón do soutěže. Do slosování v soutěži se mohou samozřejmě zapojit i všichni fanoušci, kteří si svůj kupón zakoupí teprve při středečním utkání s Porubou!

Ze všech kupónů ze zmíněných tří domácích utkání vylosujeme jako tradičně 5 soutěžících, kteří budou mít v den utkání s Porubou možnost si vystřelit jak vouchery při klasickém formátu soutěže, tak i zapojení do bonusové střelby o televizi. Bonusové kolo pro střelbu o TV bude probíhat dvoukolově. Po první a druhé střelbě se sečtou zásahy na otvorech (1x - 1 bod, 2x - 2 body atd). Soutěžící s nejvyšším počtem zásahů vyhrává TV. Pozor, do bonusové střelby se nezapočítávají trefy z klasické voucherové soutěže.

Důležitá informace tedy pro všechny zájemce o soutěž zní: Nevyhazujte zakoupené losy z prosincových domácích zápasů!

Každý fanoušek, který si zakoupí tiket pro přestávkovou soutěž, zároveň reálně podpoří rozvoj střeleckých schopností vsetínské mládeže. Klub totiž výtěžek z jejich prodeje použije k vybudování speciální střelnice pro hráče mládeže v bezprostřední blízkosti zimního stadionu. „Současnou střelnici využívá v rámci mládeže asi 250 dětí, které na ní trénují své střelecké dovednosti. V současné době je tato střelnice na hranici životnosti, proto bychom rádi vybudovali střelnici novou, která bude odpovídat současným nárokům,“ uvedl Petr Neumann, předseda VHK ROBE Vsetín.

banner pod článkem