Vstupenky online

Utkání s Technikou Brno se juniorům nevydařilo

Anna Pavlína Sedláčková • 26.11.2021

První gól v utkání padl ve 12. minutě, kdy se do vsetínské brány prosadila Technika. Ta se do konce první třetiny prosadila ještě jednou a v první polovině druhé periody skórovala ještě dvakrát. Vsetínskému celku se podařilo prosadit pouze jednou. Do sirény ohlašující konec utkání se domácí Technice Brno podařilo prosadit ještě třikrát a porazila, tak vsetínskou juniorku 7:1.

Liga juniorů - 20.kolo pá 26.11.17:45
HC Technika Brno
VHK ROBE Vsetín
7:1(2:0, 4:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 13. Čoupek (Mrkvica), 16. Vlach (Sever, Čoupek), 23. Mrkvica (Čoupek), 28. Čoupek (Sever, Mrkvica), 31. Sever (Čoupek, Mrkvica), 37. Sever (Čoupek, Mrkvica), 49. Lajoš (Martin, Kubica) – 29. Bednařík (Čapka, Jurek). Rozhodčí: Šmíd – Poláček, Husák. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 35. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 7:1.

HC Technika Brno: Skoupý – Kubica, Mrkvica, Holchman, Šupa, Svoboda, Blaško, Čoupek, Adam, Líska, Pospíšil, Růžek, Vlach, Trögner, Jakuba, Sever, Lajoš, Vrána.
VHK ROBE Vsetín: Hořejší – Sviták, PRčík, Fojtík, Matějíček, Liss, Sýkora, Mojžíš, Čapka, Jurek, Broža, Sopek, Janíček, Bednařík, Hrazdira.

Technika se Vsetínu už od začátku sezony jeví jako nepříjemný soupeř. Sovy se navíc v průběhu sezony dostávají čím dál častěji do kvalitní ofenzivní činnosti, což jejím soupeřům také dělá problémy. Již podruhé se o tom přesvědčili také Valaši. Po první třetiny vedlo Brno o dvě branky, když se v 13. a 16. minutě prosadili Tomáš Čoupek s Andrejem Vlachem.

Necelé tři minuty po zahájení druhého dějství přišla přesná rána Jiřího Mrkvicy a do čtyřbrankového vedení poslal Tomáš Čoupek Techniku v momentě, kdy se na led vracel vyloučený Matějíček. Valaši pak využili nabídnutou přesilovou hru po vyloučení Blaška za nedovolené bránění. První, a nakonec jedinou, branku Vsetína vsítil David Bednařík. Hosté se však neradovali dlouho. Nadšení ze střelené branky utlumil dalšími dvěma trefami Alex Sever.

Při pohledu na skóre bylo o vítězi víceméně rozhodnuto už po čtyřiceti minutách. V závěrečné třetině ale ještě jednu branku na stranu Techniky přidal Lukáš Lajoš. Brno tak doma poradilo Vsetín poměrem 7:1. Z pohledu Vsetína je to nepříjemná vysoká porážka, ale utkání pro něj celkově dopadlo lépe než poslední vzájemné utkání na Lapači.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov