Vstupenky online

Vsetín splnil povinnost, Novému Jičínu nasázel bůra

Jan Tajzler • 18.02.2017

Hokejisté Vsetína zajížděli k poslednímu venkovnímu utkání v základní části na led Nového Jičína. I přesto, že Valaši nebyli v kompletní sestavě, dokázali v poklidu naplnit roli favorita a soupeře ze severu Moravy deklasovat 5:1. Valaši dostali utkání definitivně pod kontrolu v závěrečné třetině, brankář Šurý přišel o čisté konto až tři vteřiny před koncem základní hrací doby. Základní část zakončí Vsetín ve středu proti Kopřivnici, domácí zápas zpestří akce Hokej na dřeň. Co se týče otázky čtvrtfinálového soupeře, již nyní víme, že soupeřem pro první kolo play-off určitě nebude Valašské Meziříčí, rozhodne se mezi Novým Jičínem a Kopřivnicí v posledním kole základní části.

2. liga - 43.kolo so 18.2.17:00
HK Nový Jičín
VHK ROBE Vsetín
1:5(0:1, 0:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 60. Zdeněk (Metelka, Sonnek) – 9. Luka (Finsterle, Kucharczyk), 30. Luka (Kucharczyk, Jeník), 43. Stuchlík (Vítek), 43. Vávra (Teper), 57. Žák (Vítek, Finsterle). Rozhodčí: Šutara – Vengřín, Rychlý. Vyloučení: 4:5, navíc Málek (NJI) 10.min. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.  Diváci: 1050. Střely na branku: 31:38. Průběh utkání: 0:5, 1:5.

HK Nový Jičín: Slovák – Běhal, Hruška, Vašut, Písarík, Metelka, Cabák, Samiec, Slovák, Christov, Málek, Zdeněk, Chvostek, Kocián, Sonnek, Novotný.
VHK ROBE Vsetín: Šurý – Jeník, Ostrčil, Hryciow, Teper, Žák, Stuchlík – Finsterle, Kucharczyk, Luka – Hořanský, Vávra, Kajaba – Daněk, Hrazdira, Vítek.

Ohlasy k utkání

Jiří Dopita (trenér VHK ROBE Vsetín): My jsme dnes přijeli v trošku užší sestavě, máme ale tři body, takže jsme splnili úkol a jsme spokojeni.