Vstupenky online

Detail zápasu

VHK Vsetín

ELSD - 14.kolo so 18.10.15:15
HC Olomouc
VHK ROBE Vsetín
5:2(1:1, 2:1, 2:0)
Branky a nahrávky: 4. Štefka (Škoda), 21. Štefka (Říčka), 24. Horák (Malý, Metelka), 54. Škoda (Štefka, Hajšman), 58. M. Zabloudil (Marek, Kuba) – 17. Ševčík, 36. Rýpar (Ševčík, Kovář). Rozhodčí: Cik – Doležel, Nazad. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 78. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 5:2.
HC Olomouc: Šoustal – Zabloudil M., Kališ, Štefka, Štreit, Metelka, Klvaňa, Beutl, Škoda, Heža, Spurný, Hajšman, Zabloudil Z., Horák, Marek, Říčka, Husták, Malý, Beier, Kuba.
VHK ROBE Vsetín: Bechný – Bártek, Weintritt J., Ševčík, Vodák, Rýpar, Abazaj, Toman, Lainka, Humplík, Gharibyar, Weintritt M., Kostka, Jochymek, Kovář, Janošek.

Ohlasy k utkání

Viktor Hlobil (VHK Vsetín): V zápase byla Olomouc živější, rychlejší, lepší na kotouči. Na začátku jsme s tím měli problémy, ale poté se nám podařilo srovnat na 1:1, ale škoda našeho vstupu do 2. třetiny, kdy jsme si řekli, že nedostaneme gól, ale hned na začátku jsme inkasovali dvakrát. Zdálo se, že už bude po zápase, ale kluci se vzchopili, začali bojovat a dali jsme na 3:2. Bohužel ke konci zápasu, kdy jsme začali hru otevírat a snažili se o vyrovnání, tak jsme dostali ještě 2 góly. Je to škoda, byl to smolný zápas. Musíme se ale nachystat na další dvojkolo, které nás čeká příští víkend.