Vstupenky online

Startuje přestávková Soutěž s DATARTem. V banku je 15 tisíc korun na elektroniku!

Redakce • 02.11.2023

Sobotní utkání Vsetína s Přerovem bude v mnoha ohledech speciální. Duel s dlouholetým rivalem představuje pro Valachy poslední měření sil před reprezentační přestávkou. Zároveň tento den odstartuje nová Soutěž s DATARTem. Partner klubu společnost DATART totiž věnuje do nové přestávkové soutěže každého domácího utkání ceny v podobě poukazů na nákup elektroniky v celkové výši 15 tisíc korun. A začínáme právě v sobotu!

V čem soutěž spočívá? Je to jednoduché. Stačí si u kamelotů v areálu Zimního stadionu Na Lapači zakoupit tiket v hodnotě 50 korun. Všechny tikety půjdou do slosování a systém následně vybere pět šťastlivců, kteří v přestávce po druhé třetině mohou na ledové ploše otestovat své střelecké schopnosti. Šanci na úspěch tak máte pětkrát větší, než u předchozí hokejové tomboly, kde se losoval pouze jeden výherce.

Už v tento moment získá všech pět střelců automaticky poukaz do prodejní sítě DATART v hodnotě 500 korun. Jeho hodnotu pak mohou navýšit podle toho, který otvor ve speciálně upravené hokejové brance na ledě trefí. Celkovou výhru může každý střílející navýšit až o dva a půl tisíce, které se přičítají ke zmiňované pětisetkoruně. Ve hře je tak pro všechny soutěžící dohromady až patnáct tisíc korun! Střílet se bude plastovým míčkem a to z prostoru kruhů. Každý ze soutěžících má jeden pokus na to, aby otvor trefil.

Každý fanoušek, který si zakoupí tiket pro přestávkovou soutěž, zároveň reálně podpoří rozvoj střeleckých schopností vsetínské mládeže. Klub totiž výtěžek z jejich prodeje použije k vybudování speciální střelnice pro hráče mládeže v bezprostřední blízkosti zimního stadionu. „Současnou střelnici využívá v rámci mládeže asi 250 dětí, které na ní trénují své střelecké dovednosti. V současné době je tato střelnice na hranici životnosti, proto bychom rádi vybudovali střelnici novou, která bude odpovídat současným nárokům,“ uvedl Petr Neumann, předseda VHK ROBE Vsetín.

Už v sobotu začínáme. Držíme vám palce!

banner pod článkem