Vstupenky online

Pozor! Vlak do Brna pojede i v pondělí!

Klub • 15.04.2024

VHK ROBE Vsetín děkuje všem fanouškům za projevený zájem o barážová utkání v Brně. Díky tomu se vedení klubu rozhodlo vypravit vlakový speciál i na druhé barážové utkání v brněnském azylu. Pondělní utkání odstartuje v 18:00. Vlak tentokrát odjede ze vsetínského nádraží po poledni a znovu zastaví ve Valašském Meziříčí i Hranicích na Moravě, více informací znovu naleznete uvnitř článku.

Jízdenku do vlakového speciálu VHK si můžete koupit již nyní nejrychleji pod tímto odkazem (klikněte).

Fanoušci Vsetína během jediného dne dokázali, jak moc pro ně znamená podpořit hráče v boji o postup do Tipsport extraligy. Vlak na nedělní utkání byl již během dne spuštění vstupenek zaplněn, a klub tak postupně přidával pro vysoký zájem další vagony. Aktuální počet vagonů pro nedělní speciál ze Vsetína do Brna se pohybuje na skvělém čísle 13 vozů a stále ještě fanoušci mají možnost kupovat jízdenky.  

Prodej jízdenek do pondělního vlaku již odstartoval. Kapacita vlaku je zatím 7 vozů po 80 místech s tím, že v případě zájmu je klub schopen další vagony přidat.  Vlakový speciál se vsetínskými fanoušky na palubě vyrazí z Valašska tentokrát v poledne, tak, aby v dostatečném předstihu před utkáním dorazil na brněnské Hlavní nádraží. Winning Group Arena je odtud vzdálena pouhých pár minut pěší chůze. Odchod bude na místě koordinován ve spolupráci s Policií ČR. Po cestě bude možné do vlaku nastoupit také ve Valašském Meziříčí a v Hranicích na Moravě.

Prodej vstupenek na barážová utkání v Brně běží od pondělí 15. dubna. 

Jízdenku do vlakového speciálu VHK si můžete koupit již nyní nejrychleji pod tímto odkazem (klikněte).

Jízdní řád barážového speciálu VHK

Pondělí 22. dubna:

  • Cca 12:00 – 12:30 odjezd ze Vsetína, následně Valašské Meziříčí a Hranice na Moravě hlavní nádraží.
  • Cca kolem 16:00 příjezd do Brna. Následuje koordinovaný pěší odchod do Winning Group Areny.
  • Po utkání odjezd vlakem zpět směr Vsetín.

Přesné informace o časech odjezdu z jednotlivých stanic přineseme v průběhu týdne poté, kdy dostaneme jízdní řád od Českých drah.

Pozor! Jízdenka do vlaku není vstupenka na zápas, ty se kupují zvlášť.

Jízdenku do vlakového speciálu VHK si můžete koupit již nyní nejrychleji pod tímto odkazem (klikněte).

banner pod článkem