Vstupenky online

Dopřejte svým dětem kvalitní start do nové sezony! Pořádáme příměstské tábory pro 2. až 6. ročník

Patrik Kopáč • 16.07.2023

Nová sezona se již blíží a od pondělí 28. srpna začne pro mládežnické hokejisty z 2. až 6. ročníku VHK pevně stanovený režim se společnými tréninky na ledě, i na suchu. Do té doby ovšem z důvodu vytížení ledových ploch v KAPKA resortu i na Lapači není jasné, jestli bude pro tyto kategorie prostor na ledě. Proto přichází VHK ve spojení s ALCEDO střediskem volného času Vsetín a nově i KAPKA resortem s nabídkou příměstských táborů, které pomůžou mladým hokejistům plnohodnotně se připravit na sezonu prostřednictvím společných tréninků na ledě, i mimo něj. Přihlašovat se můžete přes kontaktní údaje níže v článku.

NÁPLŇ PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA VHK

KDY: 14. - 18. 8.2023 (pondělí - pátek) + 21.8.-25.8. 2023 (pondělí - pátek)

KDE: Prostory KAPKA resortu, prostory ALCEDO (středisko volného času a plavecká škola Vsetín)

KATEGORIE: 2. až 6. ročník VHK

PROGRAM ZAJIŠŤUJÍ: Trenéři VHK ROBE Vsetín + studenti bakalářského a magisterského studia Univerzita Karlova (Fakulta tělesné výchovy a sportu)

CENA: 1. turnus = 4 400,- Kč, 2. turnus = 3 400,- Kč

Obědy, svačiny a pitný režim zajištěny.

POZOR! PŘIHLAŠOVÁNÍ JE MOŽNÉ POUZE DO 31.7!

PROGRAM

Tábor bude probíhat každý den od 7:00 do 16:00 hodin. Bude zaměřen na dovednosti na ledě, ale i na suchou přípravu mladých hokejistů. Cílem příměstského tábora je socializace dětí a rozšíření, zlepšení pohybových schopností a dovedností. Tréninky budou zaměřeny na všestrannou přípravu (pohybové hry, míčové hry, úpoly, gymnastika, cvičení ve dvojicích, atd.). Do tréninků budou také začleněny bloky zaměřené na rozvoj kondice, rychlosti, síly, obratnosti a  rovnováhy. Součástí tréninků bude i specifický trénink – kompenzační cvičení. Které je nezbytnou součástí všech sportovců, kteří se věnují sportům, zaměřených na jednostranné zatížení těla. Důležitost kompenzace spočívá v tom, aby se zabránilo svalovým dysbalancím a poškození pohybového aparátu. Součástí kompenzačních cvičení bude také strečink, jenž je důležitý pro funkčnost těla a využití pohybů v maximálním rozsahu. Strečink bude zaměřen na posturální svalstvo a svalové partie, které jsou nejvíce zatěžovány hokejem.

V průběhu 1. turnusu příměstského tábora (14. - 18. 8.2023 ) je týden, který je hlavně zaměřen na činnosti na ledě, ale i v tomto týdnu je nedílnou součástí suchá příprava. Každá skupina dětí absolvuje 2x denně trénink na ledě + 2x denně trénink off-ice.

V průběhu 2. turnusu příměstského tábora (21.8.-25.8. 2023) je týden, který je hlavně zaměřen na činnosti na ledě, ale i v tomto týdnu je nedílnou součástí suchá příprava. Každá skupina dětí absolvuje 1x denně trénink na ledě + 3x denně trénink off-ice.

POZN.1: Je možné se přihlásit samostatně na jednotlivé turnusy, i na oba zároveň.
POZN.2: Tábory se pořádají pouze pro stávající členy VHK.
POZN.3: V případě nenaplnění kapacity si pořadatelé vyhrazují právo zrušit tábory bez náhrady termínu (samozřejmostí je vrácení peněz těm, kteří již zaplatili).

PODÍVEJTE SE, JAK TO VYPADALO NA LOŇSKÉM PŘÍMĚSTSKÉM TÁBORU VHK + ALCEDO >>> ODKAZ ZDE


KONTAKT

Trenér: LIBOR FORCH
Mail: forch@hc-vsetin.cz
Telefon: 602 547 516

PŘIHLAŠOVÁNÍ

1. TURNUS přihlašování na >>ODKAZU ZDE<<
2. TURNUS přihlašování na >>ODKAZU ZDE<<

banner pod článkem