Vstupenky online

Prodej permanentek na sezonu 2019/2020 v plném proudu

Redakce • 24.06.2019

Sezona se již nezadržitelně blíží a nastává čas prodeje permanentních vstupenek. VHK ROBE Vsetín má nového zprostředkovatele ticketingu, kterým se stala společnost ENIGOO. Pro fanoušky to znamená především to, že si svou permanentku budou moci zakoupit online. Ti, kteří mají garantovaná svá místa z loňské sezony si samozřejmě také mohou na své místo zakoupit permici online. Uvnitř článku naleznete nové ceny vstupenek a permanentek.

Odkaz na zakoupení permanentek online

Nově naleznete na naší hlavní stránce webu odkaz na zakoupení vstupenek online v horní části webu. Dle obrázku.

ONLINE PRODEJ STARTUJE VE 14:00H

Daniel Tobola: Děkujeme fanouškům za dlouhodobou podporu klubu

„Předně chci říct, že si velmi vážíme podpory všech našich fanoušků, kteří nás zakoupením permanentky či vstupenky dlouhodobě podporují. Jsme hrdí na to, že právě fanoušci jsou jedním z našich dlouhodobě nejvýznamnějších partnerů a hnacím motorem celého klubu. Náš klub má stále sportovní ambici se zlepšovat a posouvat směrem dopředu.“

„Cenová politika našeho klubu zůstává dlouhodobě stejná. Příjmy z prodeje permanentek a vstupenek tvoří pro náš klub téměř 30 % našich celkových příjmů. Bez těchto příjmů by na Vsetíně nemohl profesionální hokej v těchto rozměrech fungovat. Naše snaha je dlouhodobě jasná a věříme, že naši fanoušci to chápou. Víme, že nemáme nejlevnější vstupné v soutěži, ale zároveň nemáme sportovní cíle "nějak" sezónu odehrát, ale naopak v ní být co nejvíce úspěšní. A to samozřejmě přímo souvisí s ekonomickými možnostmi a sportovními ambicemi klubu. A ty jsou pro náš tým na nový ročník Chance ligy jasné – postoupit do finále ligy a pokusit se o postup do nejvyšší soutěže.“

„DĚKUJEME všem našim fanouškům za jakoukoliv Vaši podporu našeho klubu a těšíme se na další společnou úspěšnou hokejovou sezónu, která nám všem bude přinášet zejména příjemné sportovní zážitky, pocity a radosti – SPOLU ZA VSETÍN. Prodej permanentek na sezení a stání zahajujeme v pondělí 17.6.2019 ve 14 hodin.“

Permanentky na sezonu 2019/2020

Prodej permanentek na sezonu 2019/2020 bude probíhat s jednou podstatnou změnou a tou bude možnost zakoupení permanentky ONLINE. Tato novinka bude v provozu od pondělí 17. června a využít ji mohou jak zájemci o permanentku na stání či sezení, majitelé permanentek z minulé sezóny či noví zájemci o permanentku. Nákup permanentky online je opravdu jednoduchý a nemusíte se bát, že byste jej nezvládli.

Díky ONLINE prodeji permanentek si můžete zakoupit permanentku z pohodlí domova či kanceláře a nemusíte stát ve frontě na zimním stadionu, kde je navíc obtížnější přístup skrze rekonstrukci stadionu a zhoršená kvalita vzduchu vzhledem ke stavebním pracím. Každý, kdo si zakoupí permanentku v období od 17.6. do 19.7. a je jedno jakým způsobem – ONLINE přes web nebo OSOBNĚ na ZS, obdrží místo plastové permanentky VOUCHER, na základě, kterého si bude moci od 30. července v uvedených termínech svoji již vytisknutou PERMANENTKU s dárkem vyzvednout v kanceláři sekretariátu VHK. Vyzvednutí bude možné i před každým domácím přípravným utkáním.

Nová možnost ONLINE zakoupení permanentky přes klubový web je jednoznačně časově nejvýhodnější a budeme rádi, pokud ji naši fanoušci budou využívat. Pro držitele permanentek na sezení z minulé sezony přinášíme návod na správné zakoupení permanentky na stejné místo zde:

>>>NÁVOD: Zakoupení permanentky online (klikněte)

Garance míst na sezení pro majitele permanentek z minulé sezóny je tentokrát do středy 17. července včetně. Případná nevyzvednutá místa budou uvolněna následující den od 12-ti hodin. Od prvního dne zahájení prodeje bude možno zakoupit permanentky do všech sektorů. U sezení díky garanci na místo do 17.7. se bude jednat především o místa v sektorech A, D, E, F. V prodeji budou také permanentky na stání.

V nadcházející sezóně dochází k mírnému navýšení cen vstupenek, což se promítne i do zvýšení cen permanentek. Díky novému systému prodeje permanentek a vstupenek náš klub přichází s novinkou v podobě "dynamického ticketingu". U vstupenek se jedná o zvýšení o 10 až 20 Kč na utkání základní části, o 20 až 30 Kč je to u domácích zápasů případného playoff.

Pokud se fanoušek rozhodne koupit si vstupenku na utkání přes ONLINE prodej nejpozději zhruba 1,5 dne před utkáním, bude cena vstupenky navýšena o 10 Kč oproti loňské ceně. Pokud se rozhodne koupit vstupenku den před utkáním či v den utkání ONLINE způsobem či na pokladně ZS, bude navýšení ceny ještě o dalších 10 Kč. Pro příklad uvádíme, jak to bude vypadat v tomto případě v praxi:

Příklad: Utkání Chance ligy – VHK ROBE Vsetín – HC Frýdek-Místek – středa 11.9. od 17,30h

  • Vstupenka na stání za cenu 110 Kč v rámci ONLINE prodeje do pondělí 9. září 23:59h.
  • Vstupenka na stání za cenu 120 Kč v rámci ONLINE prodeje od úterý 10. září 00:01h. Za stejnou cenu bude vstupenka k dispozici i v den utkání přímo na pokladně na ZS.

Ceny vstupenek na jednotlivá utkání


STÁNÍ SEZENÍ
PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ 80Kč 80Kč
UTKÁNÍ ZÁKLADNÍ ČÁSTI 110Kč 160Kč
ČTVRTFINÁLE PLAYOFF 140Kč 190Kč
SEMIFINÁLE PLAYOFF 160Kč 220Kč
FINÁLE PLAYOFF 200Kč 300Kč

Navýšení cen vstupného se promítne i do cen Permanentek. Díky novému hracímu modelu Chance ligy a zvýšení počtu účastníků soutěže na 16 týmů, nás čeká na Lapači v základní části 29 utkání oproti loňským 28. Již toto samotné znamená navýšení ceny, navíc je zde základní zvýšení cen vstupného o 10 Kč. Procentuální sleva pro majitele permanentek zůstává v průměru stejná. Uplynulá sezóna ukázala, že zakoupení permanentky je pro jeho držitele ekonomicky výhodné, zakoupením permanentky fanoušek podporuje svůj klub, navíc šetří spousty času a permanentku si nyní může navíc koupit z pohodlí svého domova.

Maximální možné slevy při zakoupení zvoleného typu permanentky jsou uvedeny níže v cenovém přehledu.

Ceny permanentních vstupenek

Platnost a výhody Stání STANDARD Stání EXTRA  Sezení STANDARD Sezení EXTRA
PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ ANO ANO ANO ANO
UTKÁNÍ ZÁKLADNÍ ČÁSTI ANO ANO ANO ANO
UTKÁNÍ PLAYOFF --- ANO --- ANO
DÁREK MINIPUK ANO ANO ANO ANO
POUKAZ K RESTAURACI U LVA ANO ANO ANO ANO
CENA 2800Kč 4000Kč 4400Kč 6900Kč
ÚSPORA až 710Kč 1510Kč 600Kč 900Kč

Vzhledem k tomu, že byla zrušena baráž o postup do Extraligy, budou k dispozici tentokrát pouze dva typy PERMANENTEK – STANDARD a EXTRA. Permanentka standard nabízí jako v minulých sezónách platnost na přípravná utkání a utkání základní části. Permanentka extra má platnost i na všechna utkání playoff a svými výhodami nahrazuje loňskou permanentku gold, což se stalo díky zrušené baráži o Extraligu. Samostatná permanentka pouze na playoff v nabídce nebude. Pro majitele permanentek STANDARD bude v nabídce NOVĚ možnost si koupit přes klubový web v případném PLAYOFF vstupenku na své místo na jednotlivé utkání ONLINE nebo jako obvykle na pokladně ZS.

Pokud si svou permanentku zakoupíte do čtvrtka 1. srpna 2019 obdržíte od nás k permanentce dárek v podobě limitované edice MINIPUKU – HRAJ HOKEJ ZA VSETÍN, a navíc obdržíte poukaz do RESTAURACE U LVA na Vsetíně v hodnotě 100 Kč.

Prodejní doba permanentních vstupenek na ZS

Den Datum Dopolední prodej Odpolední prodej
Pondělí 17. června * 14-16h
Úterý 18. června * 14-16h
Středa 19. června 10-12h 14-16h
Pondělí 24. června * 14-16h
Úterý 25. června * 14-16h
Středa 26. června 10-12h 14-16h
Středa (poslední den garance) 17. července 10-12h 14-16h
Čtvrtek 18. července * 14-16h
Pátek 19. července 10-12h 14-16h

Vyzvedávání permanentek za vouchery

Den Datum Dopoledne Odpoledne  
Úterý 30. července * 14-16h
Středa 31. července 10-12h *
Čtvrtek 1. srpna * 14-16h
Úterý 6. srpna * 14-16h
Středa 7. srpna 10-12h *
Čtvrtek 8. srpna 10-12h Přípravný zápas
  • Na zimním stadionu v kanceláři Sekretariátu VHK
  • Kontakt: M.Tkadlecová, tel. 725 623 189, mail: sekretariat@hc-vsetin.cz.
banner pod článkem