Vstupenky online

První semifinále okoření prémiová cena v soutěži s Datartem!

Redakce • 16.03.2024

I v semifinále se jako každý domácí zápas můžete ve druhé přestávce těšit na oblíbenou soutěž s Datartem. A protože nastala pokročilá doba play-off, po dohodě se společností DATART máme pro vás prémiové ceny! Podobně jako před Vánoci, kdy jsme soutěžili o televizor tomu bude i nyní, avšak oproti minulým zápasům budeme ve vybraných zápasech play-off soutěžit o lákavé hodnotné ceny, např. o elektrokoloběžku, mobilní telefon nebo smart TV.

Pravidla zůstávají stejná, což znamená: Přijít na domácí utkání, najít DATART kameloty, u kterých za 50 Kč zakoupíte los a pak se potkat s paní štěstěnou a být vybrán. Ve chvíli, kdy se tak stane, o druhé přestávce dorazit na domácí trestnou lavici (již za příchod dostává soutěžící voucher ve výši 500 Kč) a následně trefit označený otvor a násobkem výhry.

Za běžného stavu soutěž v tuto chvíli končí a soutěžící vyhrává voucher na nákup zboží ve společnosti DATART. Při zápase play-off, ve kterém budeme soutěžit o jednu z hodnotných cen soutěž pokračuje dále. Každý ze soutěžících tak bude mít další dva pokusy a ten z nich který v součtu čísel označených na otvorech dosáhne čísla nejvyššího, odnese si hodnotnou cenu. Začínáme prvním semifinále a první z hodnotných cen je elektrokoloběžka značky GoGEN.

V neposlední řadě je potřeba zmínit to, že veškeré prostředky z prodeje hracích kupónů věnuje společnost DATART na rozvoj mládeže VHK. Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vás!

Vstupenky

banner pod článkem