Vstupenky online

Puky pomáhají! Vsetínská mládež získala příspěvek 50 000 korun

Redakce • 12.05.2024

Společnost Kaufland ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a Škoda Auto připravila zajímavý projekt, do kterého se mohla svým hlasováním zapojit široká veřejnost. Cílem projektu bylo rozdělit mezi hokejové kluby v Česku celkovou částku o hodnotě 10 milionů korun. Vsetínský klub se ve svém regionu umístil na pěkném druhém místě, díky čemuž získávají mládežníci poukaz o hodnotě 50 tisíc korun, které budou použity na nákup hokejové výstroje. Cenu si přímo do vsetínské prodejny Kauflandu přišli hráči převzít pod vedením trenéra Zbyňka Žabčíka. Děkujeme všem zákazníkům Kauflandu za hlasy pro VHK.

Kampaň probíhala během září a října uplynulého roku, celkem společnost Kaufland rozdělila mezi hokejové kluby 10 milionů korun. Na ceny v daném regionu vždy dosáhly tři kluby, které mohly obdržet nové dresy, příspěvek na roční mzdu mládežnického trenéra, kvalifikační vstupenku na jeden z dvoudenních celorepublikových turnajů nebo příspěvek na vybavení.

O vítězi v každém z 27 regionů rozhodli zákazníci sítě Kaufland, kteří při každém nákupu nad 300 korun obdrželi puk, který mohli vhodit do tubusu za pokladnami, který daný klub reprezentoval.

Valašský hokejový klub děkuje všem zákazníkům Kauflandu za jejich hlasy!

banner pod článkem