Vstupenky online

Jednání o konkrétní podobě spolupráce se sponzorem mládeže proběhnou v nejbližších dnech

Tisková zpráva • 11.05.2012

Dne 10.5. 2012 se konala valná hromada Valašského hokejového klubu Vsetín, kde proběhlo hodnocení uplynulé hokejové sezóny jak po stránce sportovní, tak po stránce ekonomické. Po sportovní stránce byla sezóna hodnocena kladně. Mužstvo mužů zaznamenalo výkonnostní vzestup, což potvrdilo postupem do play-off, kde po dramatické bitvě vypadlo až v rozhodujícím zápase s Prostějovem.

Vzhledem k nízkému věkovému průměru týmu je zde potenciál pro jeho další výkonnostní postup. U mládežnických kategorií bylo vyslovena spokojenost s přístupem hráčů a dosaženými výsledky jednotlivých kategorií. Největšího úspěchu dosáhlo mužstvo staršího dorostu, který se probojoval do čtvrtfinále extraligy, kde po velkém boji podlehl pozdějšímu finalistovi Spartě Praha. Pro následující sezóny je prvořadým úkolem navýšení členské základny hokejové mládeže VHK.

Součástí valné hromady byla i volba nových výkonných orgánů VHK. Novým předsedou správní rady byl zvolen pan Petr Neumann. Dalšími členy správní rady byli zvoleni pan JUDr. Stanislav Pavelec a Luděk Hryciow.

Na jednání valné hromady byl také pozván významný partner vsetínského hokeje, který zúčastněné seznámil se svou vizí další podpory mládežnického hokeje ve Vsetíně, diky které by bylo možné v příští sezóně bojovat o návrat do extraligy juniorů. V nejbližším období proběhnou další jednáni o konkrétní podobě vzájemné spolupráce.

banner pod článkem