Vstupenky online

Dorostenci nestačili na třinecké Oceláře

Petr Vychopeň • 15.09.2006

V s e t í n - Ve třetím kole dorostenecké extraligy zavítal Vsetín na led Ocelářů z Třince. První třetina skončila nerozhodně 0:0 a utkání bylo stále otevřené. Na první branku se čekalo až do 30. minuty, kdy Kudelu překonal domácí Marosz. Odpověď přišla o čtyři minuty později, z hole Vsetínského Paličky. Prostřední část tak nabídla divákům dva góly, ale o vítězi nebylo zdaleka rozhodnuto. Rozluštění přinesla třetí třetina, kterou ovládli Oceláři. Druhou branku vstřelil Marosz a ve stejné minutě se k němu přidal i M.Toman. Do listiny střelců se zapsal i Pánek a výhru Třince podtrhl svou trefou Martyčák. Posledním hráčem, který se mohl radovat z gólu, byl Vsetínský Kadlčík. Na prohře Valachů v poměru 5:2 to ale nic nezměnilo.

- 3.kolo čt 14.9.18:00
HC Oceláři Třinec
VHK ROBE Vsetín
5:2(0:0, 1:1, 4:1)
Branky a nahrávky: 30. Marosz (Gottwald), 41. Marosz (Pánek), 41. M. Toman (Pánik), 44. Pánek (T.Michal)., 51. T. Martyčák (J. Martyčák, Špaček) - 34. Palička (Kadlčík), 53. Kadlčík (Hastrman). Rozhodčí: Rozhodčí: Venglář - Barteček, Koliba. Vyloučení: 9:10: Využití: 2:1. Diváci: 40.
HC Oceláři Třinec: Marek - Walek, Rajnoch, Gottwald, Špaček, Vojta, Ostřížek, J. Toman, Kaďorek - Hamrozi, Bajtek, Slovák, Kubiš, J. Martyčák, M. Toman, Pánek, Pánik, Marosz, Kovalský, T. Martyčák, Rufer.
VHK ROBE Vsetín: : Kudela – Hastrman, Hladký, Holomek, Kocur, Lechner, Lukeš, Vrba, Štindl – Kadlčík, Kentoš, Kubo, Palička, Pospíšil, Pořický, Ptáčník, Surovčík, Varga, Vávra, Švajda