Vstupenky online

Tři branky ve slávistické síti, tři body na kontě Valachů

Petr Vychopeň, Ondřej Huml • 20.10.2007

P r a h a - Koncert v Praze, který vsetínští junioři rozehráli vystoupením proti Spartě, kde to hodně skřípalo a podle toho dopadl i výsledek, završili zelenožlutí přece jenom s úsměvem na rtech. O ten se postaral už ve 4. minutě Podešva, ale místo toho, aby onen úsměv Vsetínští protáhli od ucha k uchu, inkasovali vyrovnávající branku. Zbraně ale Valaši nesložili, ba naopak, razantně dupli na plyn a slepenými góly Holomka a Švaňhala z 15. minuty si tříbodové misky vah naklonili na svou stranu. Slávisté se však nenechali ukolébat a vývoj klání zdramatizovali, o což se svou trefou postaral Doležal v druhé třetině. Kdo by čekal, že se do konce mače bude skóre přelévat z jedné strany na druhou, zmýlil by se. Jednobrankový náskok vydržel svěřencům kouče Tabary až do poslední vteřiny a tři body tak putují Na Lapač.

- 16.kolo so 20.10.14:30
HC Slavia Praha
VHK ROBE Vsetín
2:3(1:3, 1:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 10. Nestrašil (Freisler, Česnek), 26. Doležal (Mazanec) - 4. Podešva (Rachůnek, Hrňa), 15. Holomek (Podešva), 15. Švaňhal. Rozhodčí: Lacina, Pohludka, Komárek. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 51. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 2:3.
HC Slavia Praha: Linhart (připraven Furch) - Beránek, Gaisler, Mazanec, Veselý, Horváth, Drbohlav, Soldán, Moščič, Křišťan, Nestrašil, Doležal, Petrán, Malárik, Krejčí, Freisler, Sklenář, Hafenrichter, Kachlík, Vokál, Česnek.
VHK ROBE Vsetín: Kudela (připraven Musil) - Holomek, Fabián, Kapr, Farda, Haschka, Lukeš, Podešva, Kadlčík, Varga, Plachtovič, Hrňa, Sýs, Švaňhal, Ševčík, Rachůnek, Surovčík, Červenka.
Reportáž není k dispozici.