Vstupenky online

Jednání o prodeji akcií klubu Atlantiku stále pokračují

Eva Stejskalová, město Vsetín • 25.09.2005

V s e t í n - Odprodej 70%podílu Vsetínské hokejové a.s. ruské společnosti Atlantik prozatím nebyl uskutečněn. Ačkoliv jednání o zajištění vsetínského hokejového klubu po prodeji dospělo před podpis smlouvy, k samotnému aktu prozatím nedošlo. Podle vsetínského starosty Jiřího Čunka se strany prozatím nedohodly na konečné podobě smlouvy.

Zástupci ruské společnosti Atlantik navštívili uplynulý víkend Vsetín, aby doladili podmínky odkupu většinového podílu Vsetínské hokejové od radnice, která je se svým 81%podílem majoritním vlastníkem klubu. Jednání byla našlápnuta tak, že během této návštěvy mohlo dojít k podpisu smlouvy.

„Bohužel, prozatím jsme nenalezli oboustranně přijatelné řešení některých bodů smlouvy. Jednání o podobě smlouvy proto budou pokračovat v následujících dnech,“ řekl starosta Jiří Čunek.

I přesto, že k podpisu smlouvy nedošlo, ruská strana má stále o vsetínský hokej eminentní zájem. „Věřím tomu, že se nám jednání podaří dotáhnout do zdárného konce,“ vyjádřil se při návštěvě Vsetína majitel společnosti Atlantik Andrej Belmač.

Pokud společnost Atlantik koupí od města Vsetín zmíněný majoritní podíl klubu, vsetínské radnici stále zůstane 11% akcií, které ji zajistí dostatečný rozhodovací vliv v otázkách týkajících se klubové licence a převodu hráčů.

banner pod článkem