Vstupenky online

Co ve fotoarchivu nenajdete

Aleš Koňařík • 31.12.2003

V s e t í n – Určitě se to při focení či natáčení stalo i vám. Při momentce z babiččiny sedmdesátky trčí vinou nesprávné kompozice oslavenkyni z hlavy květináč a strýc Bohumil připomíná chovance opavské psychiatrické léčebny. Koneckonců, dle Murphyho zákona tak vypadáme všichni na pasové fotce. Totéž (nebo především) to platí i při pokusech nafotit hráče pro potřeby soupisky. A občas se tím pádem vyrojí nečekané souvislosti...

JIŘÍ HUDLER
Hmm, bez svého imagemakera asi žádný úsměv nevyloudím...

Co třeba takhle?


OK, obočí trošku dolů, zapojíme i druhý koutek...

Chcete mě? Nekoušu!

Pojď na mou hruď!

RADIM KUCHARCZYK
Víš, s hokejem jsem praštil. Přemýšlím, co dál

Dělat reklamu na zubní pastu?

Masku místo Jima Careyho?

Vysmátého dopráváka?

Mám to! Seznamte se – maestro Radimo Kuchardotti!


MAREK DUBEC

Marku, nechceš se trochu uvolnit? Ten škleb je takový nucený...


Čo to rátaš, aký nucený?


Něhovor mi, že už to natáčáš!

Ehm...víš co, tak se raději vrátíme k té první variantě...

Fakt super!

TOMÁŠ DEMEL

Vážně? Fakt můžu? Tak ahoj, mami!


...A NAKONEC NOVOROČNÍ POLIBEK!

Make love, not war :)

Odkazy na silvestrovské články na dalších hokejových webech

V Českých Budějovicích ohlásil návrat na led útočník Jaroslav Pouzar, který s sebou přivede dva kamarády z Edmontonu Wayna Gretzkého a Jarri Kurriho. ČTĚTE ZDE.

V Plzni oznámilo vedení klubu plán na vybudování nejmocnějšího hokejového klubu na světě. Na pomoc si přizvalo peníze Billa Gatese, zedníky a americký tank. ČTĚTE ZDE.

HC Slavia Praha oznámila všem fanouškům kolaudaci nové hokejové haly, která vznikla na Teslínech v brdských lesích a bude sloužit jak hokejistům tak fotbalistům. ČTĚTE ZDE.

Prvoligové kluby Horácká Slavia Třebíč a IHC Písek mají v čele muže velkých jmen. Třebíčský dr. Karel Čapek mladší si z dr. Karla Čapka staršího bere inspiraci při řešení nejrůznějších problémů. Písecký předseda Šrámek jde ve stopách slavného píseckého rodáka Fráni Šrámka a píše básně. Není bez zajímavosti, že Karel Čapek věnoval Šrámkovi celou knihu... Třebíčský příběh ČTĚTE ZDE, písecký pak NALEZNETE TADY.

A na závěr všem lidem dobré vůle popřáli hodně lásky hokejisté druholigové Hvězdy Brno. Že jdou skutečným příkladem, na památné fotografii UVIDÍTE ZDE.

banner pod článkem