Vstupenky online

Série výher končí. Dorost podlehl Třinci 0:7

Andrea Harmuthová • 28.10.2021

Zápas s Třincem se dorostu příliš nevyvedl. Soupeř, který okupuje druhé místo tabulky, ukázal svou převahu už v první třetině, kdy vstřelil dvě branky a jasně kontroloval tempo zápasu. Vsacané se snažili vstřelit kontaktní branku, ale gólmana Milotu nepřekonali. Své vítězství si domácí pojistili dalšími třemi góly ve druhé třetině. Vsetínu nepomohla ani výměna brankářů a prohrál vysoko 0:7. Čtvrtou výhru v řadě tak dorostenci nepřidali.

Extraliga dorostu - 13.kolo čt 28.10.
HC Oceláři Třinec
VHK ROBE Vsetín
7:0(2:0, 3:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 7. Holinka (Kubiesa, Gerych), 13. Martiňák (Pospíšil, Urbánek), 21. Holinka (Solowski, Kubiesa), 30. Kubiesa (Holinka), 33. Kubiesa (Solowski), 48. Gerych (Čmiel), 56. Blaha (Pospíšil, Masnica) Rozhodčí: Rapák – Tvrdý, Piskoř. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 96. Střely na branku: 44:23. Průběh utkání: 7:0.

HC Oceláři Třinec: Milota – Solowski, Čmiel, Martiňák, Pospíšil, Holub – Gerych, Holinka, Volas, Kubiesa, Blaha, Sikora, Lipka, Masnica, Urbánek, Mikula
VHK ROBE Vsetín: Konečný (52. Kocyan) – Stodůlka, Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Rigo, Koláček, Juráň, Vaněk, Kovář, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer

Ohlasy k utkání

Marek Malík (HC Oceláři Třinec): Z naší strany to bylo velmi povedené utkání. I přesto, že máme nějaká zranění, nemoci, tak jsme rádi, že jsme to dobře zvládli. Kluci, kteří dostali více prostoru, se k tomu postavili perfektně. Náš tým se držel systému a odvedl skvělou práci. Jsme rádi za úspěšný konec. Jsme rádi, že se Jakubu Milotovi daří. Podával výborné výkony, ale také mu skvěle pomohli hráči před ním. To, co měl pochytat, vychytal. Kluci se snažili, aby měl málo práce. Od Kuby je to perfektní práce, navíc se k tomu přidalo mužstvo.

Jan Dědek (VHK ROBE Vsetín): Náš výkon byl ustrašený a nevýrazný. Soupeř nás předčil ve všech činnostech a zaslouženě vyhrál.