Vstupenky online

Na góly se čekalo do třetí třetiny. Pak dorostenci udolali Sokolov

Helena Hegeďová • 02.10.2022

Sokolov na Lapač nepřijel ani s třemi kompletními pětkami, přesto Valachům téměř 45 minut nedovolil gólově nastoupit. Utkání bylo taky plné vyloučení, na obou stranách bylo rozdáno devět trestů, ani přesilovky ale nebyly klíčem k úspěchu. Domácí se poprvé prosadili až ve třetí třetině, kdy se dostali do dvoubrankového náskoku. Hosté následně v početní výhodě snížili na rozdíl jednoho gólu a necelých pět minut před koncem utkání bylo ještě vše otevřené. Tříbodové vítězství pro Vsetín pojistil až v čase 58:24 Bartoněk. Vsetínští tak zakončili náročný zápasový týden výhrou a napravili poslední dvě zaváhání. Další utkání čeká dorostence v pátek, a to opět doma. Tentokrát proti Warriors Brno.

Liga dorostu - 6.kolo ne 2.10.14:00
VHK ROBE Vsetín
HC Baník Sokolov
3:1(0:0, 0:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 45. Bartoněk (Kučný, Zeťák), 52. Koláček, 59. Bartoněk (Koláček) — Eismann (Petrák, Kříž).Rozhodčí: Šico — Mikšík, Kučera. Vyloučení: 9:9. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 76. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.

VHK ROBE Vsetín: Cegliňski — M. Stodůlka, Kotrla, D. Stodůlka, Zeťák, Kučný, Sadílek — Matějová, Drábek, Ostřížek, Ostrčil, Bartoněk, Capil, Kovář, Drozd, Hladoník, L. Malý, Koláček.
HC Baník Sokolov: Novák — Knap, Halberštát, Kříž, Naď — J. Malý, Vykoupil, Eismann, Ondráš, Sztolarik, Teuchert, Hanek, Petrák, Skála.