Vstupenky online

PRO RODIČE: Souhrn cvičení pro letní přípravu mládeže

Redakce • 03.04.2020

Vzhledem k současné situaci, kdy není možné trénovat spolu s ostatními hráči týmu vypracovali trenéři mládeže souhrn cvičení pro trénink, který můžou děti aplikovat v domácích podmínkách. Hráči mají možnost v přiloženém dokumentu zaznamenávat svou denní sportovní činnost, kterou vždy na konci týdne odešlou svému trenérovi. Veškerý materiál k cvičení naleznete sekci "Šatna" u jednotlivých kategorií.

V šatnách naleznete pro názornost cviků instruktážní videa, dle kterých mohou hráči trénovat. V šatnách naleznete i odkaz ke stažení dokumentu, ve kterém budete buď vy nebo vaše dítě zaznamenávat svou denní činnost. V šatnách bude i kontaktní email na trenéra zodpovědného za kategorii a tuto letní přípravu.

„Již jsme obdrželi mnoho pěkných videí od našich mládežnických hráčů, kde je vidět s jakou chutí a zápalem se doma připravují na sezonu, což nám dělá velkou radost. Byli bychom rádi, kdyby touto formou výzev chodily videa i nadále a to třeba i od hráčů, kteří se zatím nezapojili. Víme, že nemůžeme nikoho nutit, ale vámi zaslaná videa motivují v této činnosti nejen vaše spoluhráče, ale i nás trenéry,“ říká předseda klubu Libor Forch.

Šatny jednotlivých kategorií naleznete v hlavním menu sekci mládež.

banner pod článkem