Vstupenky online

Vysílání historických zápasů pokračuje, dnes sledujte reprízu semifinále s Brnem

Redakce • 20.03.2020

Letošní play-off se neuskuteční, místo podpory v hledišti musí fanoušci zůstat doma. Aby však nepřišli úplně zkrátka, mohou u monitorů znovu prožít výjimečná utkání z nedávné historie, která postavila základy dnešního působení vsetínských hokejistů v Chance lize. A to vždy v čase, kdy bylo původně na programu čtvrtfinálové utkání s Litoměřicemi. Již ve čtvrtek jsme si připomenuli legendární čtvrtý zápas finále 2. ligy 2015 mezi Vsetínem a Přerovem. Dnes pokračujeme čtvrtým semifinále 2. ligy 2016 Technika Brno – Vsetín, který Valaši rozsekli v samostatných nájezdech a slavili postup do finále proti Frýdku-Místku. Duel startuje v 17:30!

Odkaz pro sledování přenosu je zde (klikněte). Doporučujeme sledovat prostřednictvím stolního monitoru nebo chytré televize.

Jak utkání hrané 13. března 2016 vypadalo?

Vsetínští hokejisté jeli do Brna s cílem ukončit semifinálovou sérii. Jihomoravané však v domácím prostředí bojovali velmi srdnatě. Dvě minuty před koncem základní hrací doby dokonce drželi jednobrankové vedení, ovšem trefa Lukáše Finsterleho poslala utkání do prodloužení a následných samostatných nájezdů. Dovednostní disciplína dospěla po skvělých výkonech brankářů Hromady a Jekela až do náhlé smrti. Rozhodující slovo si vzal René Kajaba, jenž povedenou penaltou rozjásal kotel hostujících fanoušků a poslal Vsetín po roce znovu do finále 2. ligy. Soupeřem byl přesně podle předsezonních předpokladů Frýdek-Místek.

Útočník Jan Kolařík vzpomíná

banner pod článkem