Vstupenky online

Představujeme nové tváře: Tadeáš Hrnčíř

Anna Pavlína Sedláčková, Helena Hegeďová • 12.10.2019

Šestnáctiletý třebíčský odchovanec Tadeáš Hrnčíř se stal minimálně pro letošní sezónu součástí vsetínského dorostu. Z devíti utkání jich zatím odehrál osm a cílem je pro něj jednoznačně TOP 6. V rozhovoru před sobotním zápasem s Havířovem se mimo jiné vyjádřil také k minulému utkání, kdy Valaši na svém ledě nevstřelili ani jednu branku a derby podlehli Beranům ze Zlína 0:6.

Tedáši, co říkáte na vstup Zlína do zápasu?
My jsme ze začátku měli lepší vstup než soupeř, ale bylo vidět, že oni se dokáží víc držet na puku. Potom se to vyrovnalo, ale řekl bych, že to na tom výsledku nejde až tolik vidět. Podle skóre to vypadá, že jsme byli o dost horší, ale ve skutečnosti jsme nebyli až tak špatní.

Co v tom případě říkáte na hru soupeře?
Hodně si to dávali. Hráli to hlavně přes Chludila, který hrál opravdu dobře. Přišlo mi, že měli dobré přihrávky, ale hodně z celkového obrazu udělal právě Lukáš Chludil.

V čem jste oproti Zlínu nejvíce ztráceli?
V zakončení. Máme strašně moc střel a málo gólů.

Kdy jste věděli, že už Zlín gólově nedoženete?
To se nedá říct nikdy, vždycky je šance, že ještě můžeme vyrovnat, ať je stav jakákoliv. Když už to bylo 0:5, tak jsme si v kabině před třetí třetinou říkali, že to zkusíme dorovnat, nebo alespoň vyhrát tu třetí třetinu. To se nám ale nepovedlo, prohráli jsme 0:1. Jak říkám, prohráli jsme 0:6 a na tom výsledku není vidět, že jsme hráli dobře.

banner pod článkem
×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov