Vstupenky online

Na závěr ZUBR Cupu vyzve Vsetín od 17 hodin Slavii

Redakce • 15.08.2019

Ve čtvrtek 15. srpna čeká hokejisty Vsetína poslední utkání v rámci letního poháru ZUBR Cup. Poté, co nejprve vyhráli v Přerově 3:1 a derby se Zlínem bylo předem kontumováno 3:0 ve prospěch zelenožlutých, čeká svěřence trenérů Dopity a Jenáčka duel s pražskou Slavií. Druhý a závěrečný zápas Vsetína na ZUBR Cupu startuje na Lapači již v 17:00!

Pražané by letos zcela jistě chtěli zapomenout na loňský nepovedený ročník Chance ligy, kdy poprvé od sestupu z nejvyšší soutěže chyběli v play-off. Slavii povede do nové sezony z pozice hlavního trenéra Miloš Říha mladší, asistentem nadále zůstává Jan Srdínko a brankáře bude mít na povel legenda klubu Roman Málek.

Sešívaní stihli odehrát již šest přípravných utkání, z toho tři proti extraligovým soupeřům. Zápasovou přípravu odstartovali na Kladně, kde však Pražené domácím nestačili a podlehli v přestřelce 4:6. Následovalo prestižní derby se Spartou, v holešovické aréně přihlíželo k nyní již vzácnému utkání více než šest tisícovek diváků, spokojenější však nakonec byli sparťané, kteří svého sešívaného rivala porazili 5:0. Následně Říhovi svěřenci svedli konfrontaci s celkem HC Irtyš Pavlodar, ale ani proti soupeři z Kazachstánu vítězství neslavili, když padli 1:3.

Na ZUBR Cupu se Slavia letos představuje již podruhé. Poprvé se účastnila v roce 2017, ale tehdy obsadila nepopulární a zároveň poslední čtvrtou příčku. Turnaj začal pro pražský tým na ledě extraligového Zlína, v poslední minutě hokejisté z hlavního města duel ztratili a prohráli 2:3. Následně stejným poměrem nestačili na domácí Přerov. Ve čtvrtek od 17:00 je čeká turnajová derniéra na Lapači.

banner pod článkem