Vstupenky online

OBRAZEM: Přípravka nezahálí a trénuje i v létě

Redakce • 10.06.2019

Lední hokej má každý spojen hlavě se zimou a ledem. Není tomu tak! Hokejisté nezahálí ani v létě, kdy se připravují právě na nástup na led a dlouhou sezonu. U těch nejmenších samozřejmě nejde ani tak o trénování fyzičky na dlouhou sezonu, ale získání schopností, které malým dětem pomohou v celkovém růstu. Podívejte se, jak takový trénink nejmenších dětí vypadá. Pokud máte chlapce ve věku 4-6 let, přijďte k nám! Rádi jej do naší přípravky zařadíme.

„Letní trénink přípravky je zaměřen na pohybové dovednosti a hru dětí. Vzhledem k tomu, že se nám v přípravce schází tři ročníky 2013, 2014 i 2015, tak se je snažíme naučit fungovat a sportovat v kolektivu a aby si vážili sami sebe. Co se týče pohybových dovedností, je to především o chůzi, běhání, umět našlapovat, tak aby poznali sami sebe. Jde o spojení několika činností nohou a rukou. Jde zkrátka o ty základy, aby se děti naučily správně hýbat,“ říká k letní přípravě nejmladších hokejistů trenér Libor Forch.

„Přípravka trénuje dvakrát týdně. Ve středu je to 16-17h v tělocvičně na Základní škole Rokytnice a ve čtvrtek 14:30-15:30h na umělce u Kostky. V případě nepříznivého počasí probíhá trénink v tělocvičně u zimního stadionu,“ prozrazuje tréninkové termíny přípravky.

„Stačí zavolat na můj telefon (602 547 516.), nebo napsat mail (forch@hc-vsetin.cz), ale nejlepší je přijít osobně za mnou,“ zakončuje informací, jak přivést dítě k hokeji trenér a zároveň předseda klubu Libor Forch.

Pro více informací o náboru do hokejové přípravky, klikněte na obrázek↓

Fotogalerie:

banner pod článkem