Vstupenky online

Tomáš Pastor novým mužem v obranných řadách Vsetína

Redakce • 10.08.2018

Už v pátek dopoledne se trenérům Dopitovi a Jenáčkovi hlásil na tréninku urostlý zadák Tomáš Pastor. Odchovanec Vítkovického hokeje přichází na Vsetín na zkoušku. Své kvality by měl předvést v nadcházejících přípravných utkáních. Tomáše Pastora si fanoušci mohou pamatovat už z loňské sezony, kdy po angažmá ve Znojmě nastupoval také za Frýdek-Místek.

Rodák z Ostravy už má v pětadvaceti letech za sebou slušnou porci extraligových utkání. Odehrál jich už dohromady 131 a nasbíral v nich patnáct bodů (8+7). Tomáš Pastor bude patřit k těm nejvyšším hráčům vsetínského týmu a v obraně měl platit jeho důraz. Neznámou mu není ani druhá nejvyšší Česká soutěž. V nově pojmenované Chance lize odehrál již 126 zápasů a zapsal sedmnáct bodů (3+14).

▻▻▻Profil hráče na serveru eliteprospects.com


V mládeži nastupoval především za mateřský klub HC Vítkovice Ridera. Následovala štace do zámoří odkud se po roce vrátil a nastupoval za prvoligový Šumperk. Postupně si i mimo tým Draků začal dělat místo v Extralize ve Vítkovicích. Odtud putoval na jeden rok do Mladé Boleslavi, kde se potkal se současným hráčem VHK Vítem Jonákem.

▻▻▻Tomáš Pastor se ve hře nebojí shodit rukavice

banner pod článkem