Vstupenky online

Tipovačka: soutěž pro všechny fanoušky vsetínských juniorů

Redakce • 17.10.2007

V s e t í n - Vážení hokejoví fanoušci, v rámci stávající juniorské extraligy jsme pro vás připravili tipovací soutěž týkájící se zápasů juniorského týmu HC Vsetín. Soutěž, která pokryje, počínaje pátkem, celý zbytek základní části, bude rozdělena na čtyři kola po osmi zápasech, přičemž vítěz každého kola, plus tři nejlepší v celkovém součtu bodů, budou odměněni zajímavými cenami, které věnoval internetový obchod www.marken.cz (videokazety a knihy o českém hokeji).

Pravidla:

Všichni soutěžící budou tipovat výsledky jednotlivých zápasů juniorů HC Vsetín, přičemž přehled tipovaných zápasů bude vždy na začátku každého kola soutěže zveřejněn na těchto stránkách. Jak již bylo řečeno, bude se ve většině případů jednat o osm utkání, přičemž otipovat je můžete všechny najednou nebo i jednotlivě, nejpozději však do okamžiku začátků tipovaného zápasu.

Mimo tipovací část bude mít tato fanouškovská soutěž i dvě bonusové části. První z nich budou tvořit 3 otázky položené redakcí v každém z kol, přičemž za každou správnou odpověď obdrží tipující body do celkového hodnocení. Druhým bonusem jsou tipy na umístění vsetínských juniorů v tabulce ELJ na konci základní části. Ovšem pozor, soutěžící musí tento tip poslat nejpozději do 37.kola, na později odeslané tipy nebude brán zřetel. Body za správně trefené umístění Valachů se soutěžícím započítají v závěrečném hodnocení soutěže.

Bodové hodnocení

Jistě vás teď zajímá, jak vlastně budeme vaše tipy bodovat, v následující tabulce vás proto podrobněji seznámíme s našim hodnocením:

Správné určení vítěze 2b
Trefení remízy 3b
Za uhodnutí přesného výsledku 5b
Každá správně zodpovězená vědomostní otázka 1b
Trefa umístění VSE týmu po základní části 5b

POZOR: Výsledky i vítěze zápasu tipujte jen v NORMÁLNÍ HRACÍ DOBĚ!!!

Jak správně tipovat

Pro pochopení jak správně tipovat, případně jak mají vypadat vaše maily, máme pro vás ukázkový příklad:

Sparta – Vsetín 8:9
Přezdívka: rade

Toto je naprosto dostačující tvar mailu, přičemž následné bodování je následující:

a) Zápas skončí výhrou Vsetína 9:8 - tipující s výše napsaným tipem tak obdrží 5 bodů.
b) Zápas skončí výhrou Vsetína ovšem při jiném skóre – tipující získá 2 body.
c) Zápas skončí jiným výsledkem než výhrou Vsetína – tipující neboduje.

Obdobný systém platí ve všech ostatních případech, pouze pokud tipující správně tipne remízu (v normální hrací době), ovšem netrefí výsledek (např. tipne 1:1 a zápas skončí 4:4), získá tipující nikoliv dva, ale tři body! Závěrem vás ještě jednou upozorňujeme, že výsledky zápasů tipujeme v NORMÁLNÍ HRACÍ DOBĚ!

A teď to nejdůležitější

Své typy nám zasílejte na adresu hc-vsetin@seznam.cz, přičemž do každého vašeho mailu nezapoměňte připsat i vaši přezdívku (stačí do předmětu zprávy). Pod touto přezdívkou se pak najdete také v průběžných výsledcích tipovačky, které budeme pravidelně zveřejňovat na našich stránkách.

Jakékoliv vaše dotazy a připomínky, týkající se této soutěže, vám zodpovíme na stejné emailové adrese (hc-vsetin@seznam.cz).

banner pod článkem