Vstupenky online

Proběhl den otevřených dveří pro vsetínské mateřinky a jejich okolí

Redakce • 19.10.2017

19.10.2017 proběhl den otevřených dveří v klubu VHK ROBE Vsetín na zimním stadionu Na Lapači. Zúčastnilo se jej 11 mateřských školek ze Vsetína a jeho okolí. Nad 150 dětí si mohlo prohlédnout prostory stadionu, trénink mužů a vyzkoušet si třeba výstroj nebo pomůcky, které sportovci na stadionu používají.

Během akce probíhal trénink mužů, a tak došlo i na přímou konfrontaci dětí a týmu mužů VHK ROBE Vsetín. Že děti jsou opravdu připravené dokázala i jedna holčička, která dostala od tatínka úkol se trenéra mužů Jiřího Dopity zeptat, proč dávají tak málo gólů. Vsetínská legenda a současný lodivod A-týmu samozřejmě neztratil nervy a holčičce pěkně odpověděl. Ke slovu se dostali i hráči mužů, kteří se během tréninku za dětmi zastavili na střídačce a věnovali jim několik slov a autogramů. „Jsme rádi, že pokračujeme v tradici, a i letos proběhl den otevřených dveří pro děti ze vsetínských mateřinek a okolí. Akce se dlouhodobě těší velkému zájmu, jak dětí, tak i paních učitelek,“ řekl k akci jednatel klubu Daniel Tobola.

„Letos byly děti svědky i tréninku A-týmu a věřím, že se to všem líbilo. Věřím, že jsme v některých z děti, především kluků předškolního věku probudili touhu stát se hokejistou. Snad přesvědčí své rodiče, aby za námi přišli na tréninky přípravek, které probíhají každou sobotu a neděli. Pro tyto děti jsme připraveni zapůjčit, brusle, přilbu, aby se děti mohly oťukat, jestli by je to bavilo. Proto den otevřených dveří děláme, aby děti věděly, jak to u nás vypadá. Spousta dětí se nám svěřuje, že na hokej chodí nebo i bruslit. Jsme rádi, že i tito předškoláci žijí vsetínským fenoménem,“ zakončuje Daniel Tobola.

Jak probíhají tréninky přípravky a jak své děti na ně přihlásit naleznete zde.

banner pod článkem