Vstupenky online

Příliš bodů pro Vsetín?

Zuzana Marcalíková • 02.10.2001

H a v í ř o v / B r n o - Z víkendového „tripu“ si vsetínští hokejisté přivezli 4 body a před desátým ligovým kolem obývají pátou příčku tabulky. „To asi málokdo čekal, že budeme mít tolik bodů a budeme tak vysoko,“ s údivem, překvapením, ale zřetelně potěšen zhodnotil vstup do sezóny nejmladší ze soupisky vsetínského áčka, obránce Ondřej Němec(17).


Bylo po pátečním zápase s Pantery. Na Havířov padala tma, okolo autobusu vsetínských hráčů se rojili fanoušci. „Sparta prohrála s Pardubicema v prodloužení!“ nesl se z rádia jeden z výsledků ostatních zápasů. „Stejně bude v Praze veselo. Srdcemu se totiž včera ráno narodil syn. Malý Jéňa!“ prozradili vsetínští radostnou zprávu ze života svého bývalého spoluhráče. Fandové však nadšeným hlukem zdravili především unavené hokejisty. Jiří Hudler, další z juniorů, zajistil trefou 62 sekund před koncem 3 body, a tak i tady bylo co slavit.

„Teď ještě uhrát něco na tom Kladně a bylo by dobře,“ přál si před nedělním zápasem Němec. „Ale já se tam asi pojedu zas jenom posadit na střídačku. Dneska mi tady byla strašná kosa! Při rozbruslení se člověk zpotí, a pak tam sedí!“ povzdechl si nad trampotami juniora mezi mazáky.

Druhá strana měla na věc taky svůj názor. „Doufám, že Hudlyho porazím!“ vzkázal na dálku kolegovi z juniorské reprezentace kladenský útočník Tomáš Plekanec(18). „Už bychom taky měli konečně něco vyhrát!“ přál si napravit dosavadní mizérii Středočechů.

Němcovi v Kladně nos na střídačce nemrznul – naskočil se Spitzerem do třetí obrany. Rozehřál ho jistě i Plekanec svou nahrávkou na gól do Bieglovy sítě. Vsetínští si nakonec odvezli bod. Celkově jich mají 14 a v tabulce hnízdí jen o skóre za Vítkovicemi a před Třincem. Další do bodové rodinky mohou přidat už dnes, kdy je na domácím ledě čekají „chemici“ z Litvínova.

banner pod článkem
×
Dnes v 18:00 | Muži
Rytíři Kladno
VHK ROBE Vsetín