Vstupenky online

Kladno, karlovarská Energie, nebo obhájci titulu?

Petr Vychopeň • 25.10.2007

V s e t í n - Atraktivní, ale těžký los pro juniory z Lapače. Mezi šlágry 17. kola se totiž jistojistě zařadí i ten, v němž bude tvrz zelenožlutých odolávat nájezdům Karlovarských a v rámci dalšího, tedy 18. kola, můžete být svědky zkřížení holí s celkem Kladna. Zda Vsetínští dají zapravdu i dávno nazpívazé písničce skupiny Stram, jež se zmiňuje o tom, že „nad súpeřem na Lapači dávno spadla klec,“ či mladíci z města lázní vypráskají Valachy třinácti brankami jako minule a svou troškou do mlýna se přijadají i Kladenští, se můžete přesvědčit na vlastní oči. Jedno je ale jasné, domácí budou potřebovat hlasivky vás, fanoušků, a tak je nenechte na holičkách!

Karlovy Vary - 27 bodů, skóre 67:34, 5. místo

Na jedné straně rozčarování a stud z vysoké prohry, na té druhé jásot a pocit dobře odvedené práce. Tak přesně takhle by se dal shrnout první souboj Energetiků se Vsetínskými (13:0). Energetiků, kteří prozatím devět zápasů (Znojmo, Brno, Vsetín, Zlín, Třinec, Olomouc, Jihlava, Třebíč a ještě jednou Znojmo) vyhráli a z pěti odešli se sklopenou hlavou (Vítkovice, Ostrava, Havířov, Opava a Brno).

Zda Karlovarští rozšíří počet ukořistěných skalpů a srovnají je tak na rovnou desítku, či jim zelenožlutí vystaví Na Lapači stopku, nebo dokonce oplatí vysokou porážku, se začne řešit od 17:00. Nutno podotknout, že Vsetínští budou mít co dělat, protože karlovarským mladíkům patří druhá příčka v úspěšnosti ve venkovních zápasech.

Kladno - 24 bodů, skóre 59:51, 12. místo

Kladenští, jejichž nejzvučnější oporou je Jakub Hlusička, kterému zdobí jeho vizitku 26 bodů (10+16), se v letošní sezóně zdají být silným protivníkem. Oproti domácím kláním, ve kterých se jim ještě nepodařilo získat tři body, se zdá, že venku si vědí rady s kýmkoliv. Všech pět čistých výher totiž posbírali v zápasech mimo své město a tím vysílají k Lapači jasný signál oznamující náročnou bitvu.

Mimo již zmiňovanou pětici vítězných bitev se mohou Karlovy Vary pochlubit kvartetem dvoubodových střetů. Na jejich kontě se také krčí sedm proher, z nichž jednu jim uštědřil právě vsetínský výběr trenéra Tabary.

De facto Valachy čekají střety s elitními celky, které umí hrát na cizích stadionech. O důvod víc, proč zvážit jak v pátek od 17:00, tak v sobotu ve 12:00, cestu Na Lapač!

Vzájemná utkání

KVA - VSE 13:0

Branky a nahrávky: 4. Tomeček (Budínský, Dej), 15. Dej (Budínský), 18. Budínský (Dej, Kuběna), 20. Kuběna (Zmeškal), 22. Boguský (Rohan), 27. Sláma (Mareček, Topinka), 31. Šnajdr (TS), 32. Schmidt (Kuběna), 36. Mistoler (Chaljavin, Přindiš), 44. Dej (Budínský, Kuběna), 52. Mareček (Topinka), 59. Chaljavin (Kellner, Mistoler), 59. Přindiš (Topinka).

KLA - VSE 2:3 po pr.

Branky a nahrávky: 23. Valský (Hlusička), 45. Valský (Hlusička) - 11. Fabián (Kadlčík), 34. Haschka (Podešva), 61. Hrňa (Podešva, Rachůnek).

Sestavy z minulého kola

Vsetín: Kůdela (připraven Musil) - Holomek, Fabián, Kapr, Farda, Haschka, Lukeš, Podešva, Kadlčík, Varga, Plachtovič, Hrňa, Sýs, Švaňhal, Ševčík, Rachůnek, Surovčík, Červenka.

Karlovy Vary: Panec (připraven Hruška) - Schmidt, Jemeljanov, Přindiš, Novák, Tomeček, Boguský, Zmeškal, M.Rohan - Šnajdr, Topinka, Záhora, Chaljavin, Mareček, Sláma, Mistoler, Dej, Majer, Budínský, Kuběna, T. Rohan

Kladno: Štěpánek (připraven Bína, Cikánek)- Souček, Dostál, Látal, Stehlík, Čermák, Šmíd, Trončinský, Petráček, Vyskočil - Hoffmann, Vlaský, Veselý, Procházka, Bečvář, Mužík, Hauer, Bláha, Drda, Plichta, Hrdlička, Křepelka, Melka, Hlusička

banner pod článkem
×
Dnes v 18:00 | Muži
Rytíři Kladno
VHK ROBE Vsetín