Vstupenky online

Vsetín: Veškeré dokumenty jsme dodali

Eva Stejskalová, město Vsetín • 03.09.2007

V s e t í n - Vedení Vsetínské hokejové, a.s. nesouhlasí s tvrzením předsedy ČSLH Vratislava Kulhánka, podle něhož Valaši nepředložili dostatečné záruky pro úhradu dluhů a financování nadcházející sezóny. Naopak je přesvědčeno, že předložené garance jsou dostatečné a podobné výroky považuje spíše za nešťastné, protože poškozují především vsetínský klub před důležitým rozhodnutím o jeho zařazení do druhé nejvyšší soutěže. Vsetínští tak reagují na informace dnes uveřejněné ve sdělovacích prostředcích.

„Dnes ve třináct hodin jsme odeslali poslední z požadovaných dokumentů, ve kterých jsme doložili vše potřebné včetně prohlášení akcionářů i sponzorů, kteří byli jmenováni. Co mě ale zaráží, je skutečnost, že celá záležitost není posuzována v kontextu s článkem 407 soutěžního a disciplinárního řádu, podle něhož je vyloučené družstvo automaticky posuzováno za sestupující do nejbližší nižší soutěže,“ říká místostarosta Vsetína a člen představenstva Vsetínské hokejové Lubomír Gajdušek. Ten je naopak přesvědčen, že Vsetín poskytl své záruky nad rámec svých povinností. „Opravdu už nevím, co bychom měli více doložit,“ dodává Gajdušek.

Zástupci Vsetínské hokejové připomínají, že v případě záporného stanoviska výkonného výboru ČSLH k zařazení klubu do 1. hokejové ligy jsou připraveni podat žalobu. „Uvědomujeme si ale, že v zájmu zachování mládežnického hokeje na Vsetíně, který je na celorepublikové špici, je to to poslední, co bychom chtěli učinit,“ shodují se členové vedení.

banner pod článkem
×
Dnes v 18:00 | Muži
Rytíři Kladno
VHK ROBE Vsetín